Keramieke bewaarpotjes

combinatie-potjes

Keramiste Margot van der Burgt heeft een serie grappige potjes in allerlei vormen ontworpen, speciaal om je cup veilig in te bewaren. De potjes kosten 35 euro inclusief verzendkosten.

Aarbei, baarmoeder en ijsje!

Op een Amerikaans forum zijn een aantal lezeressen leuke opbergers voor hun cup aan het breien. Het begon met een baarmoeder. Een aantal andere dames zijn er verder mee gegaan. Heb je zin om ook zo'n opberger te maken? De maakster van het baarmoedertasje heeft het patroon online gezet. Hier kun je de tasjes kopen.

Een sok voor je cup

Een sok voor de menstruatie-cup
Als je denkt dat er alleen voor iPods of mobieltjes sokken zijn, dan heb je het mis. Ook de cup is rijp voor een sok. Breien is al een tijdje een trend in Amerika en zo worden er inmiddels sokken voor cups gebreid. Voor de liefhebbers is er een Engelstalig breipatroon beschikbaar. De sokken zijn niet zo hip als de iPod sokken, ze vallen meer in de categorie 'geitenwollen sok', van katoen dan wel.
een enveloppetasje voor de menstruatiecup
Mocht je niet zo van alternatief houden, dan heb je als variant nog gebreide tasjes in vrolijke kleuren. En hou je meer van stijlvol, dan kun je terecht bij de enveloppetasjes van stof.