Groupdeal aanbieding

MenstruatieCupSeptTekstNieuw2
Er is vandaag weer een cup aanbieding via groupdeal. Wat opvalt is er dat er geen merknaam bij de cup staat en dat je dus niet kunt controleren van welk materiaal de cup gemaakt is. Dat roept vragen op en reden om op zoek te gaan naar meer informatie.

Op een Amerikaanse forum wordt er regelmatig gewaarschuwd voor goedkope merkloze Chinese modellen die vaak kwalitatief minder zijn en waar je niet van kan controleren van welk materiaal ze zijn gemaakt. Op de groupdeal site wordt er geen informatie over het materiaal en de fabrikant gegeven. Maar gezien de bevallige Aziatische dame zou het goed een Chinese cup kunnen zijn.

Op een andere site word deze cup ook te koop aangeboden en staan er een rijtje slecht leesbare certificaten bij en er worden patent nummers genoemd. De producent lijkt de Chinese fabrikant Guangzhou Meifanle Silicone Products Co., Ltd te zijn. Op hun site kost de cup 5 dollar bij afname van 50 stuks. Gezien de onvolledige informatie zou ik persoonlijk terughoudend zijn met de aanschaf van deze cup.