Lili Cup compact op kickstarter


Intima, een Zweedse fabrikant van de Lili Cup, heeft een nieuw model ontworpen en een kickstarter project voor het nieuwe ontwerp aangemaakt. Het is een pop-up cup in een doosje, makkelijk om mee te nemen. Als er voldoende interesse voor de nieuwe cup is kan het project doorgaan.
Het resultaat is overweldigend. het doel was om $7,800 op te halen, maar ze zitten nu al op $282,037. Het kickstarter project loopt nog vier dagen en hier lees je er alles over.

Hieronder een uitgebreide review van een gebruikster.


Lily Cup

lilycup
De Lily Cup heeft een heel andere vorm dan we van menstruatie cups gewend zijn. Het is een echte design cup. De cup heeft een anti-lek-randje dat naar binnen gevouwen is. Dit moet voorkomen dat er vloeistof uit de cup kan lopen. Er zijn twee maten verkrijgbaar. De kleine cup is lichtroze, de grote cup is donker-roze.
De Lily Cup is aan de ene kant hoger dan aan de andere kant en er zit een gleufje in de rand waar je de cup leeg kunt gooien, maar ook kunt vouwen. De cup moet je op iets andere wijze vouwen, het is meer een vorm van oprollen. Daardoor kun je hem heel smal vouwen, ongeveer de dikte van een tampon. Er zitten geen gaatjes in de cup, maar sluit in het gebruik wel goed af. De cup is wat minder geschikt voor vrouwen die een korte cup nodig hebben, omdat je het steeltje niet kunt afknippen.