Mannen raden vrouwenproducten

Een video uit de rubriek "mannen raden vrouwenproducten" van de website NSMBL. Deze site is gericht op vrouwen die dagelijks geïnspireerd willen worden, maar geen zin hebben om zich telkens te moeten worstelen door de constante waterval van roze glitters, aldus NSMBL.

Ouders vertellen over menstruatie

Hier proberen ouders aan hun kinderen uit te leggen wat menstruatie is. Er ligt ook een menstruatiecup bij het voorbeeldmateriaal, maar als de ouders willen vertellen wat het is gaat het niet helemaal goed. Hilarisch.

Kinderen over menstruatie

Een grappig filmpje, waar ze kinderen van 7 tot 10 vragen wat menstruatie is.

It’s like a phantom in my vagina.

Een video van BuzzFeedYellow over vrouwen die voor het eerst een menstruatiecup proberen. Dat levert een filmpje op met allerlei vragen, onzekerheden en hilarische momenten over het gebruik van een cup. Leuk vastgelegd, en na een week is alle griezeligheid van een menstruatiecup er af.

Opnieuw kunst uit de cup

Al eerder gebruikte een kunstenares menstruatiebloed ter inspiratie voor haar kunst.

Jen Lewis probeert met haar project Beauty in Blood aandacht te vragen voor het taboe dat rust op menstruatie. Bij het legen van haar menstruatiecup werd ze gefascineerd door de patronen die het bloed maakte in het water van haar wc-pot. Ze ging filmen en toen was het kunst.


Oeps


King size cups?

King Size cups

Top 5 flaters

1. De cup in de wc laten vallen.
2. De cup bij het vouwen uit je handen laten ‘schieten’.
3. De cup droogkoken.
4. Met een 'glaasje op' de cup leeggooien en pas de volgende ochtend ontdekken dat de inhoud op je kleren terecht is gekomen.
5. De hond pakt je cup en denkt dat het zijn rubberen speeltje is!

Schilderkunst uit de cup

Een cup gebruikster schildert er lustig op los met de inhoud van haar cup.